5 online sessies 1-op-1 ‘Met energie de winter door’

5 online sessies 1-op-1 ‘Met energie de winter door’

Kun jij een steuntje in de rug gebruiken? Wil je tools hoe je deze lastige periode zo goed mogelijk door kunt komen?

“Wij zijn klaar met corona, maar corona is nog niet klaar met ons.” Thuiswerken blijft de norm. Wij zien dat het veel van mensen vraagt om gemotiveerd hun werk te blijven doen. Medewerkers voelen zich ontheemd, missen de structuur en sociale contacten.

Met dit 1-op-1 traject bieden we je houvast en kijken we samen hoe het lukt om op afstand betrokken, gemotiveerd en efficiënt aan het werk te blijven. We kijken tevens naar zaken die je naast je werk nodig hebt om in balans te blijven. Op die manier streven we naar een langdurige stabiele situatie. We werken met inzichten vanuit de positieve psychologie en versterken daarmee jouw veerkracht.

Erg prettig om met jezelf aan de slag te gaan op deze manier. Ik vond het lastig om te erkennen dat ik vastliep. Maar na dit traject kan ik zeggen dat het rustiger is. Ik weet wat mijn valkuilen zijn en wat ik kan doen om ze te voorkomen / aan te pakken. En dat doe ik ook! Nooit verwacht dat het me zoveel zou opleveren.” – Sandra Smit –

Ik las het bericht op het platform dat er een taboe rust op werken aan je balans. In mijn geval klopt dat, en ook in mijn werkomgeving zal niemand hier snel openlijk over praten. Keihard doorgaan, werk opleveren en vooral niet klagen. Fijn dat ik een plek gevonden heb waar ik wel kan zeggen dat het best veel is allemaal. Het traject is heel waardevol en heeft me echt inzichten gegeven die ik toepas. Zo blij!” – Anoniem –


Wat krijg je?

 • intakegesprek online
 • op maat gemaakt 1-op-1 traject
 • 5 online contactmomenten van 75 min (wandelsessie optioneel)
 • tussenevaluatie en eindevaluatie (tijdens sessie)
 • gegarandeerd nieuwe inzichten
 • praktische handvatten voor in de praktijk


Investering

€ 647,- (excl. BTW)

Voor bedrijven: prijs op aanvraag.

Plan een vrijblijvende kennismaking of meld je aan: info@work-life-balance.nlVergoedingen

Er zijn verschillende manieren om de kosten voor training/coaching (gedeeltelijk) vergoed te krijgen:

 • Via de werkgever
  Vaak reserveert een werkgever een opleidingsbudget of persoonlijk ontwikkelbudget per medewerker. Informeer daarvoor bij je werkgever, leidinggevende of personeelszaken.
 • Via de Arbo-dienst van je bedrijf
  Werkgevers zijn na overleg met de bedrijfsarts / Arbo-dienst vaak bereid om deze kosten te vergoeden in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter.  Bijvoorbeeld ter voorkoming van langdurig ziekteverzuim.
 • Via de belasting
  Wanneer je als particulier de kosten voor training/coaching zelf betaalt, dan kun je deze kosten onder bepaalde voorwaarden als scholingskosten aftrekken (in ieder geval tot eind 2021). Voor meer informatie kun je contact opnemen met de belastingdienst.

Copy link
Powered by Social Snap