In 1 dag samen met jouw team een visie en plan op Hybride Werken

Effectief Hybride Werken-Dag

Hybride werken is niet meer tijdelijk. Het is van belang dat hybride werken onderdeel is van jullie bedrijfsstrategie. Hoe geef je dit in jouw organisatie / in jouw team vorm? Waar moet je rekening mee houden? Hoe zorg je ervoor dat je groei, autonomie en verbondenheid stimuleert binnen het hybride werken model?

Wij zien dat er veel vragen leven. Medewerkers hebben behoefte aan kaders en heldere afspraken. Organisaties worstelen ermee hoe het hybride werken vorm te geven. Kom je er samen niet goed uit? Wil jij niet meer op eilandjes werken, maar met alle neuzen dezelfde kant op?

In Linda haar organisatie leefden veel verschillende ideeën. Tijdens de Effectief Hybride Werken-dag bleek dat er vooral behoefte was aan een duidelijk kader vanuit de organisatie, waarbinnen ruimte is voor teamleden om zelf keuzes te maken. En daar hadden medewerkers allerlei ideeën over. We eindigden de dag met een duidelijke visie én plan hoe hybride werken vorm te geven. Een plan waar het hele team achter staat. 

Linda haar reactie nadien: “Wat fijn om hier samen een dag bij stil te staan. Ik voel de teamspirit weer. Er was voldoende ruimte voor eigen inbreng. Ik heb echt het gevoel dat we er weer samen voor gaan en ik ben blij met de afspraken die we met elkaar hebben gemaakt. Dat zorgt voor meer rust.”

Dit kun je verwachten

  • Inzicht in wat jouw medewerkers nodig hebben
  • Een breed gedragen plan met afspraken omtrent het nieuwe werken (efficiënt én effectief)
  • Onder begeleiding van een ervaren en gecertificeerde trainer / coach

 

Zo ziet de dag eruit

  • Terugblik: hoe gaat het met iedereen? Wat is er nodig?
  • Inventarisatie: welke ideeën leven er? Wat is er nodig om optimaal samen te werken?
  • Plan van aanpak: welke afspraken maken we? Vanuit welke visie?

 

Investering per team:

€ 2249,- (max. 12 deelnemers, excl. evt. locatiekosten)*

*De dag kan ook online plaatsvinden

DSC_1579
5/5
Work Life balance biedt heldere trainingen met praktische tips, ondersteund door theorie. Er wordt goed geluisterd, waardoor de training goed aansluit op de behoefte.
Mariska Mediati
Teamlead Marketing en Communicatie

Klaar om effectief hybride samen te werken?

Logo transparant
logo-NOBTRA-1
Basis CMYK
nobco-logo-voor-website-2
global-code-of-ethics-logo-rgb

Copy link
Powered by Social Snap