E-mail detox training: In 5 stappen naar een overzichtelijke mailbox

0
deelnemers gingen jou voor, ben jij de volgende?

Je mailbox blijft maar vollopen. Het kost je veel tijd en continu verstoort het je werkzaamheden. Meldingen heb je misschien al uit staan, maar dan nog slokt de mailbox tijd  op die je liever anders besteedt.

Mailen is bij veel werkenden communicatiemiddel nummer één. Maar is mail het belangrijkste van je werkdag?
Is het wel reëel dat het zoveel tijd opslokt… zou het ook anders kunnen?

De gemiddelde werkende is 25% van de werkdag druk met e-mail. Bij de start van onze trainingen zien we dat veel deelnemers de mailbox ook als to – do list gebruiken.

Joel vond het lastig om zijn mails te verwijderen, had het zo druk dat veel mails niet direct beantwoord werden en hij zijn weg niet meer vond door alle cc’s waarin hij werd meegenomen. Door de e-mail detox training kreeg hij weer lucht: “De 5 stappen zijn heel waardevol. Ik heb nu echt overzicht. Het mooie is dat ik de stappen blijvend kan toepassen!”

In onze trainingen en coachtrajecten merken we dat e-mail echt een ‘ding’ is. Daarom speciaal voor jou nu een training die zich richt op email gebruik.

Hoe zou het voor jou zijn als je de hoeveelheid mails in je inbox kan terugdringen?

Eindelijk je tijd besteden aan dat wat écht belangrijk is voor de organisatie of onderneming, je hebt het al zo druk.

Wat als je blijvende stappen aanleert waar je blijvend iets aan hebt? Meedoen aan de e-mail detox training gaat je mailgebruik voorgoed veranderen.


E-mail detox training: €79,-

Wat levert het je op?

 • Een opgeruimde mailbox
 • Kennis en vaardigheden in hoe jij jouw mailbox overzichtelijk houdt
 • 5 Stappen waar je de rest van je leven profijt van hebt
 • Weer grip op je inbox
 • Je houdt energie over voor belangrijke zaken

 

cropped-Websize-2.jpg

Wat kun je verwachten?

 • Een training met 5 stappen. Vijf dagen achtereen ontvang je iedere dag een mail waarbij we je een stapsgewijs helpen aan een blijvend overzichtelijke inbox.
 • Starten wanneer het jou uitkomt! En op je eigen tempo.
 • Waardevolle tips en toepassingen die je mailgebruik blijvend veranderen.
 • Gegarandeerd resultaat.
 • De mogelijkheid tot het stellen van hulpvragen.
 1.  

Wil jij ook meer van je kostbare tijd besteden aan werkzaamheden die het verschil maken?  Met de e-mail detox training laten we je zien hoe je in no-time een overzichtelijke mailbox creëert. Deze training is meer dan alleen kennis: je gaat direct aan de slag en wij zijn jouw stok achter de deur. Tijdens de e-mail detox kun je ons altijd bereiken voor hulp en vragen.

Omdat jij aan de slag gaat met deze 5 stappen, en wij jouw stok achter de deur zijn ga jij écht je mailgebruik veranderen.

Meld je vandaag nog aan en start meteen!


Dit zeggen de deelnemers

Carmen Ton
Lees verder
Handige cursus die je echt helpt om overzicht te krijgen in je mailbox! Zeker van toepassing op mijn zakelijke mailbox! Gelijk ook weer uitgeschreven voor diverse nieuwsbrieven van andere aanbieders die mijn mailbox laten overstromen..
Suzanne van Swieten
Lees verder
De e-mail-detox gevolgd. Goede, bruikbare en praktische tips voor een opgeruimde en overzichtelijke mailbox, maar ook handvatten hoe dit vast te houden is. Zeker een aanrader!!
Inge Jansen
Lees verder
De e-mail detox training: in 5 stappen naar een overzichtelijke mailbox heeft mij erg geholpen. Blij dat ik nu een makkelijke manier heb gevonden om mijn mailbox overzichtelijk te maken en te houden. Een aanrader voor iedereen!
Previous
Next

Ben jij toe aan een blijvend opgeruimde inbox? Meld je dan nu aan.

Nu nog voor: €79,- ex. btw.