Eigenaar en trainer/teamcoach bij SMLcoaching. Gecertificeerd NOBTRA en DISCtrainer.

Susanne Mentink

Susanne is recht door zee, nuchter en daadkrachtig. Ze weet waar ze over praat. Door haar eigen levenswijze is zij expert op het gebied van work life balance. Met een whiplash en daardoor chronisch pijn patiënt, is het een must om in evenwicht te zijn. Dit is een manier van leven geworden. Susanne combineert haar sociale leven met het moederschap en ondernemerschap en haalt zo alles uit het leven. Ze traint en inspireert jou om zelf regie over je balans te nemen en ze geeft je de spreekwoordelijke ‘schop onder je kont’!

Susanne Mentink – Langenakker: eigenaar en trainer/teamcoach bij SMLcoaching. Gecertificeerd NOBTRA en DISCtrainer.

Martine Deinum

Martine is als mens en als coach betrokken, doortastend en zorgvuldig. Ze staat positief in het leven. Met veel enthousiasme coacht ze mensen op weg naar een nieuwe balans. Zelf weet ze – door chronische klachten – als geen ander dat balans soms lastig is en dat dit regelmatig om bijstelling vraagt. Martine is oprecht, direct en neemt je mee met humor en een lach.

Martine Deinum: eigenaar en gecertificeerd lifecoach / wandelcoach bij Martine Deinum Coaching Centrum. Aangesloten bij NOBCO.

Copy link
Powered by Social Snap