Ons Team

DSC_1192-bewerkt

Susanne Mentink

Trainer & Teamcoach

Susanne is recht door zee, nuchter en daadkrachtig. Ze weet waar ze over praat. Door haar eigen levenswijze is zij expert op het gebied van work life balance. Met een whiplash en daardoor chronisch pijn patiënt, is het een must om in evenwicht te zijn. Dit is een manier van leven geworden. Susanne combineert haar sociale leven met het moederschap en ondernemerschap en haalt zo alles uit het leven. Ze traint en inspireert jou om zelf regie over je balans te nemen en ze geeft je de spreekwoordelijke ‘schop onder je kont’!

DSC_1152-bewerkt

Martine Deinum

Stress- en Burnout Coach & Vitaliteitscoach

Martine is als mens en als coach betrokken, doortastend en zorgvuldig. Ze is moeder van twee jongens. Ze is gedreven, staat positief in het leven en maakt van tegenslagen haar kracht. Met veel enthousiasme coacht ze mensen op weg naar een nieuwe balans. Zelf weet ze – door chronische klachten – als geen ander dat balans soms lastig is en dat dit regelmatig om bijstelling vraagt. Martine is oprecht, direct en neemt je mee met humor en een lach.

Foto Marieke

Marieke Mulder

Loopbaancoach & Werkgelukdeskundige

Live your best life. Vanuit haar levenservaring is dit Marieke haar missie geworden. Zowel op werk- als privé gebied. Met een druk sociaal leven, een volle werk agenda en haar gezin met 2 jongens, weet ze zelf hoe belangrijk het is om de balans goed te houden. En hoe belangrijk is het dan dat je dit ook echt bewust en met plezier doet. Ze deelt haar motto vanuit enthousiasme, daadkracht en nuchterheid graag met anderen. “Want jij staat aan het roer van jouw leven en bepaalt jouw eigen geluk en balans”.

Foto Brenda

Brenda Koudijs

Virtual Assistent

Brenda is zorgzaam, creatief en betrokken. Ze is een gedreven organisator en vormgever. Met haar levenservaring, waarin verlies en geluk hand in hand gaan, weet ze dat je zelf de kracht bezit je leven positieve richting te geven. Als moeder, docent en VA ziet ze als geen ander hoe belangrijk de balans is tussen ambitie, gezin en welzijn.
Daarom werkt Brenda graag samen met Susanne en Martine, die met hun kennis en ervaring een verschil maken in de persoonlijke ontwikkeling, gezondheid en het geluk van anderen. 

Kennismaken of advies?

Logo transparant
logo-NOBTRA-1
Basis CMYK
nobco-logo-voor-website-2
global-code-of-ethics-logo-rgb